';

Főoldal >> Rólunk

Rólunk

A Novara Hungária Kft elsősorban családi úszómedencék teljes körű kivitelezésével foglalkozik az ország egész területén. A kivitelezéseket saját, jól képzett szakember gárdával végezzük, alvállalkozók bevonása nélkül, ezért az Ön úszómedencéje az első lépésektől a teljes átadásig szakértő kezekben van. 

A fóliás medencéink előregyártott speciális zsaluszerkezettel készülnek a helyszínen öntött betonból. Szerkezeti és tömörségi mutatói teljesen mások, mint a zsalukőből épült medencéknek. A falszerkezet és az aljzat egy ütemben kerül betonozásra, ezáltal stabil, megbízható, robosztus szerkezetet építünk, hosszútávú garanciával.

A medence kivitelezés mellett kiváló minőségű masszázsmedencéket, és egyedileg gyártott infra-, finn-, és kombinált szaunákat forgalmazunk.

Szeged, Szőregi út 58 szám alatt megtalálható szaküzletünkben a medencék építéséhez és üzemeltetéséhez szükséges uszodatechnikai tartozékok széles választékával, klóros, és klórmentes vegyszerekkel, masszázsmedence és szauna tartozékokkal várjuk régi és új ügyfeleinket.

Webshopunkon keresztül a DPD futárszolgálat segítségével az ország egész területére házhoz szállítjuk a rendelt termékeket.

Kérdés esetén bátran keressen minket!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kívánunk!