Novara Uszodatechnika

Shop

Csempe vagy Mozaikburkolatú medence

Monolit szerkezetű vízzáró vasbeton medence

Az üvegmozaikkal és uszodacsempével burkolt medencék legfontosabb kritériuma, hogy nem a burkolatok biztosítják a vízzárást, hanem a medence vasbeton szerkezete. Ezért nagyon fontos, hogy a vasbeton szerkezet minden esetben vízzáróan legyen megépítve. Zsalukőből épített szerkezet soha nem lesz vízzáró, ezért nem szabad mozaikkal vagy csempével burkolni!

A vasbeton medencéket-legyen az beltéri vagy kerti úszómedence-vízzáró betonból kell készíteni, melynek jellemzője a hatékony víztartás és a megfelelő felületi stabilitás. A szerkezeti vastagságnak minimum 25 cm-nek kell lennie, és a vasalatok fedettsége nem lehet kevesebb mint 3 cm. A beton bedolgozásánál figyelni kell a megfelelő tömörség elérésére. Ezt csak úgy tudjuk elérni ha a betont bevibráljuk, amihez megfelelően masszív oldalzsaluzat szükséges. Ez azért fontos mert az elnyíló zsaluzat komoly egyenetlenségi problémákat okozhat. Az építési technológiából adódó munkahézagok vízzárásának biztosítására duzzadó szalagot kell alkalmazni. A betonszerkezet elkészülte és tökéletes száradása után az egyenetlenségeket magas tapadási mutatókkal rendelkező, speciális kiegyenlítő anyagok felhasználásával kell elvégezni. Ehhez, a belső szigeteléshez, valamint a burkolatok felragasztásához mi a MAPEI által forgalmazott termékeket használjuk. Egy tökéletesen kivitelezett, szépen leburkolt medencére bátran mondhatjuk, hogy “ő” a medencék királynője.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot ide kattintva!

 

 

 

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.