Leírás

Merevített biztonsági takaró:

  • A merevített biztonsági takaró különböző színű PVC fóliából készül, tetszetős kivitelű, bizonyos mértékig képes követni a medence formáját.
  • A takaró anyagába a medence méreteiből pontosan kiszámított távolságokban alumínium merevítő bordákat építenek bele. Az így megerősített biztonsági takaró 20-20 cm-t fekszik fel a medence két hosszanti peremén, a két rövid oldalon pedig hevederrel rögzítésre kerül.
  • A medence nyitott állapotában a takaró az egyik rövid oldal peremén feltekerve helyezkedik el, és fixen rögzítve van. Betakart állapotban az ellentétes oldalon szintén rögzíteni kell, és meg kell feszíteni.
  • A takarót feltekerni egy kézi tekerőszerkezettel lehet, ami nagyságától függően különböző áttétellel rendelkezik, annak érdekében, hogy egy gyesen lévő kismama is könnyen kezelni tudja. A takaró mozgatását lehet motorizálni.
  • A medence lefedése és a takaró rögzítése mintegy 10 percet vesz igénybe.

A biztonsági takarók egyedi méretben és formában készülnek a medence és a vevő igényei alapján. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk! Az árajánlat kéréshez kérjük adja  meg a medence pontos méretét és ha van a medence körüli peremkő méreteit. Kérjen árajánlatot! email-en: info@medences.hu vagy weboldalunkon:  www.medences.hu