Novara Uszodatechnika

Shop

Fóliás medence

Vasbeton szerkezetű fóliaburkolatú medencék


Talán a leggyakoribb módszer, amit medenceépítésnél alkalmaznak, az a beton tartószerkezettel ellátott fóliaburkolatú úszómedencék építése. A beton szerkezet ellenáll a külső és a belső nyomásnak, a fóliaburkolat pedig tökéletes vízzárást, és szép esztétikai élményt nyújt. A méretek és a formák teljes szabadsága jellemző erre a típusra.Változtathatjuk a medencénk vízmélységét, kiválaszthatjuk milyen alak illeszkedik leginkább udvarunkba, és medencénk fóliaburkolatának színét és mintázatát is megválaszthatjuk, az egyszerűtől az extrémebb megoldásokon át. Kérhetünk ülőpadot, különböző lépcsőmegoldásokat, vagy akár pancsolórész kialakítását. Amit még feltétlenül meg kell említenünk az az, hogy ár-érték arányban nagyon versenyképesek ezen típusú medencék, minőségben és tartósságban is jó helyen állnak a képzeletbeli ranglétrán. Előnye még hogy a medence fóliázása rövidebb időt vesz igénybe, mint a csempével, vagy mozaikkal történő burkolása.

A következő képek ugyanazt a medencerészt ábrázolják különböző színű és mintázatú fóliával. Ugye milyen nagy a különbség?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot ide kattintva!

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.