Novara Uszodatechnika

Shop

Medencetakaró redőny

Motorosan mozgatható redőnylamellás takaró

A motoros redőny a legkönnyebben mozgatható, elegáns, fokozott hőszigetelést és biztonságot nyújtó medencetakaró-szerkezet.

Ha a medencénket letakarjuk, akkor nem csak a víz párolgását akadályozzuk meg, hanem jelentős mennyiségű energiát is megspórolhatunk. Beltéri úszómedencénél nemcsak a víz fűtésére fordított hőenergiát, hanem a páraelszívásra fordított elektromos energia jelentős hányadát is megtakaríthatjuk. A szolár fóliával ellentétben a redőny mozgatása nem kézzel történik, mivel a csévélőszerkezet motoros mozgatású, és a redőnylamellákat automatán mozgatja a medence vízfelszínén. A redőny biztonsági takaróként is funkcionálhat, ha a medence oldalához korlátot rögzítünk. így megóvhatjuk a vízbeeséstől minden egyes családtagunkat. A rolót elhelyezhetjük a vízfelszín fölött, de gondos  tervezés esetén többféle helyzetben beépíthetjük a vízfelszín alá is.

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.