Novara Uszodatechnika

Shop

Kerámia medence

A professzionális kerámia medence

 

A Nautilus üvegszálerősítésű polyester úszómedencét a stílus és kényelem jegyében fejlesztik leendő tulajdonosának. A gyártó legmagasabb színvonalú, elegáns, változatos méretű és formájú medencetermékei találhatók meg a kínálatban. Minden egyes fix méretezésű medence típust a legnagyobb precizitással, szigorúan ellenőrzött műszaki és technológiai eljárással készítik. A gondosan felépített kézi laminációs eljárás során egymás utáni, technológiai lépésekben felvitt felületek biztosítják és garantálják a hosszú élettartamot, és az ozmózis mentességet.  A Nautilus medence modellek csúcsminőségét a gyártóüzem, és a felhasználás helye között is fontos megőrizni, ezért nagy gondot fordítanak a szállítás és az anyagmozgatás feltételeinek biztosítására. A vállalkozás speciális medence szállító trélerrel vállalja a szállítást és az építési területen történő daruzást.

A Nautilus kerámia medence modellek egyik erőssége a falszerkezet, amely a következő egységekből áll:

  • 1.-3. A 3D multicolor medencefelület egy speciális szórástechnikával, három egymásutáni technológiai lépésben felvitt gelcoatréteg. 2 réteg transzparens gelcoatréteg kőzethatású csillámokkal és színes szemcsékkel,+ 1 réteg hátérszínnel színezett gelcoat réteg.
  • 4. Epoxyval módosított vinylester pufferréteg üvegszállal feldolgozva. Ez a réteg az egész szerkezet lelke, a tartós ozmózismentesség és a medence kiváló mechanikai tulajdonságainak biztosítéka.
  • 5. Egy különleges receptúrával készített kerámia-gyantakeverék, amely az ozmózis védelem nagyágyúja. ötvözi magában a nanotechnológiai és a legkorszerűbb polimerkémiai kutatási eredményeket.
  • 6. Hagyományos üvegszálerősítésű polyester vázszerkezet.
  • 7. Topcoat külső védőréteg, amely anyag­minőségében megegyezik az 1.-3. rétegek anyagáéval.

A medence  a gyártás utolsó lépéseként zárt kabinokban hőkezelésen esik át, hogy a felhasznált műgyanták térhálósodása még tökéletesebb és ellenállóbb legyen.

A Nautilus medencék magas minőségét a gyártóüzem, és a felhasználás helye között is fontos megőrizni, ezért nagy gondot fordítunk a szállítás és anyagmozgatás feltételeinek maradéktalan biztosítására.

A Nautilus folyamatosan bővülő modell és színválaszték mellett hosszú élettartamú, magas minőségű úszómedencéket ajánl partnereinek.

Kerámia medence típusok

pico kerámia medence

Pico 450 kerámia medence

A Nautilus medencecsalád legkisebb tagja, ülőpaddal kombinálva. A Pico 450 a választható masszázs opció és ellenáramoltató berendezés beépítésével egy igazi wellness medencévé válik.

Méretek:
Szélesség: 250 cm
Hosszúság: 450 cm
Mélység: 140 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

solaris kerámia medence

Solaris 550 kerámia medence

A Nautilus medencecsalád második legkisebb tagja. Tervezésénél a kisebb kertekhez vagy szűkebb beépítési adottságokhoz rugalmasan alkalmazható alaprajzi elrendezést kívántunk megvalósítani.

Méretek:
Szélesség: 300 cm
Hosszúság: 550 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

olympia kerámia medence

Olympia 620 kerámia medence

A Nautilus szakemberei és mérnökei sok éves tapasztalataik alapján tervezték meg az Olympia 620-as medencét, amely egyedülálló szerkezetének köszönhetően újraértelmezi a sportolás és a versenyzés élményét.

Méretek:
Szélesség: 330 cm
Hosszúság: 620 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 12

kerámia medence

Kerámia medence

Kerámia medence modelljeink falszerkezetének felépítése.

A vízzel feltöltött fehér medence is halványkék színvílágú lesz. Csillámos medencéink napos időben különleges látványt nyújtanak.

atlantis kerámia medence

Atlantis 650 kerámia medence

Az Atlantis modell aszimmetrikus, ülőpaddal integrált saroklépcsője a kényelmi funkciók mellett lehetőséget teremt a medence teljes hosszának kihasználására. Az Atlantis medence egyszerre képes az ellazulni vágyókat, és az úszóbajnokokat is szolgálni.

Méretek:
Szélesség: 380 cm
Hosszúság: 650 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 10 cm

erato kerámia medence

Erato 800 kerámia medence

Az Erato modell belső terének tervezésénél a helytakarékos, ugyanakkor látványában nagyvonalú megoldásokat választottuk. A medence szinte teljes hosszában lehet úszni amellett, hogy a medence végében ülőpad és dupla lépcsősor is található. Az ülőpad lágyan hajló ívei, a szépen kidolgozott részletek valóban csábítóak.

Méretek:
Szélesség: 380 cm
Hosszúság: 800 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 10 cm

erato kerámia medence

Erato 1000 kerámia medence

Az Erato 800 nagytestvére, ugyanazon tulajdonságokkal, kétoldali lépcsősorral, ülőpaddal, 2 méterrel megnövelt hosszal, ami így a Nautilus medencék leghosszabb úszófelületét kínálja.

Méretek:
Szélesség: 380 cm
Hosszúság: 1000 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 10 cm

aphrodite kerámia medence

Aphrodite 900 kerámia medence

Az Aphrodite letisztult, nyugodt vonalvezetésű medence modell, amely bármely stílusú épített környezetbe könnyen integrálható. Az egyenes vonalú lépcsősor kényelmes belépést biztosít a medencébe, a lépcső szélesített kivitele kiválóan alkalmassá teszi ülőpadként való használatra is.

Méretek:
Szélesség: 380 cm
Hosszúság: 900 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 10 cm

aquarius kerámia medence

Aquarius 750 medence modell

Az Aquarius modell lehetőséget teremt egy igazi professzionális, multifunkciós wellness medence kialakítására. A római lépcsőbe épített köríves ülőpad kiválóan alkalmas masszázsfúvókák beépítésére.

Méretek:
Szélesség: 375 cm
Hosszúság: 750 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

aquarius kerámia medence

Aquarius 850 medence modell

Az Aquarius medencéket azoknak terveztük, akik a klasszikus formába öltöztetett modern funkcionalitást keresik. A szimmetrikus körvonalú alaprajzba beépített játékosan aszimmetrikus lépcső és ülőpad sokoldalú szórakozást tesz lehetővé.

Méretek:
Szélesség: 375 cm
Hosszúság: 850 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

kalipso kerámia medence

Kalipso 850 kerámia medence

A Kalipso modelltől azt kapjuk, amit általában a klasszikus formáktól: kiegyensúlyozottságot, letisztultságot, formai állandóságot. A hossztengelyére szimmetrikus római lépcsős konstrukció könnyű beépíthetőséget, és garantáltan harmonikus látványt biztosít.

Méretek:
Szélesség: 375 cm
Hosszúság: 850 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

aurora kerámia medence

Aurora 750 kerámia medence

Az Aurora modell aszimmetrikus kialakítású, egyik sarkában kényelmesen járható lépcsősorral. Az Aurora medence a teljes hosszában használható részének köszönhetően megfelelő választás lehet az úszni vágyók számára.

Méretek:
Szélesség: 375 cm
Hosszúság: 750 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 12 cm

A kerámia medencék színválasztéka:

Az összes medence típusunk az alábbi színekben rendelhető.

Monokróm színek:

  Gyémánt fehér       Aquamarin kék       Szahara bézs        Platina szürke

3D színek:

 Fehér csillámos        Kék csillámos       Bézs csillámos      Szürke csillámos

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.