Novara Uszodatechnika

Shop

Jakuzzi

Masszázsmendencék

Ingyenes felmérés az ország egész területén!

vitalspa jakuzzi

VitalSpa

A VitalSpa az amerikai Balboa intelligens vezérléseket használja, hogy ellenőrizze, beállítsa és szabályozza a medence vízét.így ön családjával és barátaival a legtöbb időt tudja magával a fürdőzéssel tölteni, minimális figyelmet fordítva a karbantartásra. A Balboa XXI. századi csúcstechnológiája lehetőséget ad a masszázsfúvókák,
a pezsgőfürdő, a fények és a vízhőmérséklet vezérlésére, továbbá napi két programozható szűrési ciklussal biztosítja a medence hatékony vízszűrését.

Amikor egy személyi edző egyénre szabott konkrét gyakorlatsort tervez, akkor egy teljes testedzést kapunk. Hasonlóképpen a VitalSpa medencéinek üléseiben megtalálja a különböző típusú fúvókák bizonyos anatómiai funcióit. Amikor egyik masszázsülésről áttér a másikra, bizonyára az összes főbb izomcsoportja át lesz mozgatva, ami felér egy teljesen kielégítő masszázzsal.

Thermowood: 

A VitalSpa medencék Thermowood fa burkolatai nem csak elegánsak, hanem stílusosak is. Standard kialakítás mellett DeLuxe fa burkolat is választható.

Időtállóság, stabilitás: a hőkezelés hatására a faanyag nedvességtartalma jelentősen csökkel, ezért kevésbé változtatja meg a keresztmetszetét (nem dagad, nem vetemedik és nem zsugorodik), így egy időjárásálló, kültéren is alkalmazható faanyagot kapunk.

Ellenálló képesség és tartósság: a hőkezelési eljárás során a fa sejtfalainak az építőanyagai lebomlanak, ezáltal a baktériumok, gombák és rovarok nem támadják meg, mert ezen élőlényeknek tápanyagforrása megszűnik.

Színek: a fa burkolat UV-sugárzás hatására elveszíti a hőkezelés utáni színtónusát és ezüst szürkévé válik. Eredeti színárnyalata azonban felületkezelő anyagokkal hosszú időn át megőrizhető!

Integrált fém tartószerkezet: mely vibrációmentes működését és masszív medencét eredményez. A felületkezelt fém tartószerkezet erősebb és tartósabb a fa és műanyag vázszerkezeteknél, mert a fával ellentétben nem korhad, valamint ellenáll a különböző hőmérséklet változások miatt fellépő deformációnak.

Egyedi masszázs

Egy masszázsmedence akkor nyújtja azt az élvezetet, amit elvárunk tőle, hasaját testünkre és igényeinkre kalibráljuk. A VitalSpa medencéiben személyre szabva beállíthatja a masszázserőt, hogy ön kifinomult és speciális masszázsélménnyel gazdagodjon!
A fúvókák ilyenkor olyan erővel és hatásfokkal működnek, ahogy az számunkra éppen megfelel. Az innovatív direct control technológia kombinálja a vízpumpa és a masszázsrendszer adta maximális kihasználást. Ennek lényege, hogy minden egyes ülőhely egy saját masszázsmotorral van ellátva, amit a karnyújtásnyira lévő vezérléssel tudunk ki- és bekapcsolni, illetve egyedileg szabályozni.

Tiszta és biztonságos: 

A VitalSpa az amerikai Balboa intelligens vezérléseket használja, hogy ellenőrizze, beállítsa és szabályozza a medence vizét. A Balboának hála ön egy könnyen vezérelhető medence tulajdonosa lehet, hiszen segítségével a masszázsfúvókák, a pezsgőfördő, a fények és a vízhőmérséklet vezérlése is megoldott lesz. Napi két programozható szűrési ciklussal biztosítja a medence hatékony vízszűrését.

Intelligens vezérlési technológia: 

 • Azonos érzékelők mindkét oldalon
 • Szoftveres kommunikáció a tökéletes medenceműködés szabályozása érdekében (vízáramlás, hőmérséklet stb)
 • Mindig biztosítja a megfelelő üzemi hőmérsékletet a fűtőelem számára
 • Többszörösen biztosított védelmi rendszerek
 • Mindig aktív védelmi funkciók, érzékeli az eltömődött szűrőt és áramlási részeket

Fűtőcső

 • Nincsenek felesleges hegesztési varratok
 • Előre szerelt, kompakt kivitel
 • Könnyen bontható, cserélhető, szervízelhető

Fűtőelem (heater element):

 • Minimalizált lerakódási felület
 • Stabil 3/8″-os rögzítési pontok
 • Maximalizált áramlás kialakítás

Szabványosított érzékelő kialakítás:

 • Nincs érzékelő szerelés a medence falba
 • Nincsenek nyomáskapcsolási problémák
 • Letesztelt érzékelők a beépítés előtt
 • A technológia csökkenti a szerelésből adódó hibák lehetőségét, megkönnyíti a hibaelhárítást

Antibakteriális papírszűrő

A PLEATCO papírszűrő antibakteriális bevonattal, az átlagos papírszűrőkhöz képest sűrűbb lamellákkal, különleges szűrővázzal rendelkezik. Ez biztosítja a hatékony szűrésen túl a hosszabb élettartamot és a sokkal jobb folyadékáramlást. A PLEATCO papírszűrője ráadásul megkíméli a masszázsmedence vízpumpáját, ezzel pedig megnöveli medencéje élettartamát.

A LUCITE International továbbfejlesztett akrillemezei gondoskodnak arról, hogy a kellemetlen szagokért és foltokért felelős baktériumoknak esélye se legyen megtelepedni a medence felületén.

vitalspa jakuzzi színek

Lenyűgöző színek

Egy masszázsmedencére ritkán mondják azt, hogy “Hű de szép!”. Nos a VitalSpa medencéivel ez is megtörtént. Most ugyanis gránit, márvány és gyöngy színekből válogathat kedvére. Persze a szépség mellett ne feledkezzünk meg a belső tulajdonságokról sem. A VitalSpa medencék alapanyaga a Lucite akril lemez, melynek sajátossága az antibakteriális védelem. Kívül szép, belül véd!

Ózon fertőtlenítés

Sokunkban a mai napig összekapcsolódik a medence a klórszaggal. Pedig ma már létezik egy lenyűgöző megoldás, amely 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatással bír, mint a klór. De ez még csak a kezdet. Ez a megoldás ugyanis teljesen környezetbarát. Az ózon PH semleges és használatából adódóan jelentősen lecsökkenthető a víz tisztítására szánt vegyszerek mennyisége, ezáltal időt és pénzt takarítunk meg.

“4 évszak” hőszigetelés

Rendkívüli hatékonysággal konzerválja a vízből származó hőenergiát. Innovatív hőszigetelő rendszere pedig segít az energia költségek alacsony szinten tartásában. Ezt úgy éri el, hogy a PU hab szigetelés a medence héjon, a medence talapzatán, az oldalsó burkolaton és ezek illesztéseinél is jelen van. Használaton kívül pedig a Thermotető meggátolja a víz felületének hő leadását és a kipárolgást.

Easy Control

A VitalSpa medencéiben magunk állíthatjuk be a fúvókák hatékonyságát, hogy milyen erővel és hatásfokkal működjenek. Az innovatív Easy Control technológia kombinálja a vízpumpa és a masszázsrendszer adta maximális kihasználást, melynek lényege, hogy minden egyes ülőhely egy saját masszázsmotorral van ellátva, amit a karnyújtásnyira lévő vezérléssel tudunk ki-és bekapcsolni, illetve egyedileg szabályozni.

6 féle hidromasszázs 1 medencében

1. Testformájú, masszázs fekvőhely

Puha, szabályozható vízesés fejpárnával. Ergonomikusra tervezve, hogy a test formáját kövesse. Számtalan fúvóka célozza a testünk akupresszúrás pontjait, a nyaktól a vádlikon keresztül a lábujjakig.

2. Mély, lágymasszázsülés

Puha, szabályozható vízesés fejpárnával. Nagy teljesítményű, de mégis lágy erejű fúvókákkal hátizmaink felső felét masszírozza kellő intenzitással. Ellazítja a lapocka körüli izmokat, kimasszírozza a csomókat, melyeket egy fárasztó nap során szereztünk.

3. Mély, pontmasszázsülés

Puha fejpárnával. Ez a mély kiképzésű masszázsülés akár pontszerű, akár körkörös masszázsra is képes szinte a teljes hát felületén.

4. Mély, dögönyöző lábmasszázsülés

Nagy teljesítményű, erőteljes fúvókákkal. Egy pontban a hátat valamint koncentráltan a talpat masszírozza nagy intenzitással.

5. Extra mély, terápiás masszázsülés

Különlegesen puha nyakpárnával. A mély és kényelmes ülés összetett és intenzív masszázst nyújt mind a nyaknál, mind a hátnál.

6. Hűsölő ülés

Mely belső lépcső is egyben biztonságos csúszásgátlós kialakítással és emelt magassággal. Kellemesen simogató lágymasszázst nyújt azoknak, akik szeretnék a felsőtestüket a víz felett tartani.

haiti jakuzzi alapfelszereltség

Haiti alapfelszereltség

Férőhelyek száma: 1 fekvő és 5 ülőhely
Méret: 206x197x90cm
Fúvókaszám: 31 db rozsdamentes acél
Masszázspumpák száma: 1 db
+1 db keringető szivattyú: 110W
Színterápia: igen
Ózonfertőtlenítés: igen
Tartószerkezet: fém
"4 évszak" hőszigetelés: igen
Thermowood fa oldalburkolat: standard
Űrtartalom: 1300L

aruba jakuzzi alapfelszereltség

Aruba alapfelszereltség

Férőhelyek száma: 1 fekvő és 2 ülőhely
Méret: 200x150x80cm
Fúvókaszám: 52 db rozsdamentes acél
Masszázspumpák száma: 2 db
+1 db keringető szivattyú: 110W
Színterápia: igen
Ózonfertőtlenítés: igen
Tartószerkezet: fém
"4 évszak" hőszigetelés: igen
Thermowood fa oldalburkolat: standard
Űrtartalom: 840L

calypso jakuzzi alapfelszereltség

Calypso alapfelszereltség

Férőhelyek száma: 1 fekvő és 5 ülőhely
Méret: 206x197x90cm
Fúvókaszám: 48 db rozsdamentes acél
Masszázspumpák száma: 2 db
+1 db keringető szivattyú: 110W
Színterápia: igen
Ózonfertőtlenítés: igen
Tartószerkezet: fém
"4 évszak" hőszigetelés: igen
Thermowood fa oldalburkolat: standard
Űrtartalom: 1300L

bali jakuzzi alapfelszereltség

Bali alapfelszereltség

Férőhelyek száma: 1 fekvő és 4 ülőhely Méret: 231x195x90cm Fúvókaszám: 77 db rozsdamentes acél Masszázspumpák száma: 4 db
Levegőkompresszor: 1 db
+1 db keringető szivattyú: 110W
Színterápia: igen
Ózonfertőtlenítés: igen
Tartószerkezet: fém
"4 évszak" hőszigetelés: igen
Thermowood fa oldalburkolat: standard
Vízcsobogó: igen
Easy Control vezérlőgomb: 4 db
Űrtartalom: 1300L

atlantis jakuzzi alapfelszereltség

Atlantis alapfelszereltség

Férőhelyek száma: 1 fekvő és 5 ülőhely
Méret: 231x231x95cm
Fúvókaszám: 73 db rozsdamentes acél
Masszázspumpák száma: 5 db
Levegőkompresszor: 1 db
+1 db keringető szivattyú: 110W
Színterápia: igen
Ózonfertőtlenítés: igen
Tartószerkezet: fém
"4 évszak" hőszigetelés: igen
Thermowood fa oldalburkolat: Standard
Vízesés fejpárna: 2 db
Vízcsobogó: igen
Easy Control vezérlőgomb: 4 db
Űrtartalom: 1600L

goa jakuzzi alapfelszereltség

Goa alapfelszereltség

Férőhelyek száma: 6 ülőhely
Méret: Ø238x96cm
Fúvókaszám: 33 db rozsdamentes acél
Masszázspumpák száma: 2 db
+1 db keringető szivattyú: 300W
Színterápia: igen
Ózonfertőtlenítés: igen
Tartószerkezet: fém
Vízszűrő fajtája: homokszűrő
Űrtartalom: 1350L

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.