Novara Uszodatechnika

Shop

Kombinált szauna

A finn szauna töretlen népszerűsége mellett rendkívül kedveltté vált az infraszauna használata. Az  Infraszauna használati módja, hatásmechanizmusa, kivitelezése eltér a finn szaunától. Amennyiben Ön nem tud vagy nem akar dönteni a két technológia között, nem kell lemondani egyikről sem. Az Ön számára az ideális megoldás a kombi szauna.

A kombi szauna mindkét technológia szempontjainak megfelel. Az ekkor megépítésre kerülő kabin egy kétfunkciós kabin, mely kompromisszumok nélkül nyújtja mind az infraszaunázás, mind a finn szaunázás nyújtotta előnyöket. A kabin megtervezése (méret, padok, ajtó elhelyezése) során a fő szempont a kényelmes finn szauna paramétereinek betartása mellett az infrasugárzók hatékony működése.

Az infrasugárzók számát az határozza meg, egyszerre hány személy kívánja használni az ”infra részt”. Egy nagyobb (pl. 2 x 3 m) szaunában megfelelő számú infrasugárzó szakszerű elrendezésével kialakítható 1-2-3 vagy akár több személyes infra rész, Infraszauna is.

Nagyon fontos, hogy nem szükséges a teljes szaunakabin „beinfrázása”. Mivel az infratechnológia hatásmechanizmusának alapja az emberi test és az infrasugarak kölcsönhatása, ezért amennyiben tudjuk, hogy az adott szaunakabinban hány személyre kívánják az infraszaunázás lehetőségét megteremteni, akkor a szaunakabin egy részének infrázása meghatározott számú szakszerűen elhelyezett infrasugárzóval megoldható (pl. két személy infrázása esetén 4-5 db).

A kabin falszerkezete a finn szauna által támasztott szigorú feltételeknek felel meg. A felhasznált faanyagok tekintetében is ugyanaz a választási lehetőség áll rendelkzésünkre, mint a finn szaunáknál általában.

Az infrasugárzók a szaunakabin falszerkezetébe és/vagy falára kerülnek a megfelelő szellőzési és biztonsági paraméterek betartásával. A használat során mindössze arra kell figyelni, hogy a két technológiát együtt használni szigorúan tilos.
Amennyiben kombinált kabinjának elkészítésére, vagy meglévő szaunájának átalakítására minket kér fel, úgy a rendszer bekötésekor lehetetlenné tesszük az együttes használatot.

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.