';

Főoldal >> Komfortnövelő berendezések

Komfortnövelő berendezések

Elég széles skálán mozognak azon berendezések, melyekkel  úszómedencénk komfortfokozatát növelni tudjuk. A gyártó cégek újabbnál újabb berendezéseket fejlesztenek ki, amelyeknek talán csak a képzeletünk, és minden bizonnyal pénztárcánk szabhat határt.

 

Ellenáramoltató:

Ez a berendezés lehetőséget ad arra, hogy a kisebb méretű medencéknél is maximálisan kiélvezhessük az úszás minden örömét. A medence oldalfalába egy speciális beépítő idomot helyezünk el, amely össze van kötve a gépészeti helyiségben lévő nagy teljesítményű szivattyúval. A medencéből egy vákuumgomb megnyomásával működésbe hozható a szivattyú, amely egy befúvón keresztül erős vízsugarat hoz létre a medencében.

 

 

 

Masszázselemek:

Kialakíthatunk a medencénkben akár egy jól felszerelt masszázsrészt is. Hatalmas a választék masszázsbefúvókból, és egy levegőkompresszor segítségével akár buzgárt is tervezhetünk otthonra.

 

 

 

Vízalatti automata porszívók:

Az automata porszívók komfortosabbá teszik számunkra a medence tisztítását. Nem kell mást tennünk, csak beletenni a porszívót a medencébe, és elmerülése után bekapcsolni. A készülék (nem minden típus) a medencénk aljzatát és  oldalfalát is tisztítja. A beszívott vizet, és a vízzel együtt a szennyeződéseket egy nagy felületű szűrőlap szűri meg, amely egyszerűen tisztítható.